Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

January 2012

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
1
7
8
11
15
21
22
29
30
 
 
 
 
 
 

February 2012

M
T
W
T
F
S
S
 
 
1
5
12
19
21
22
25
26
 
 
 
 
 

25 January 2012

Twist twist twist

Blog post from Soclog

Det finns en brud på youtube som gör helt sanslösa frisyrer och oj vad man blir inspirerad! Började genast klia i fingrarna och jag var bara tvungen att försöka göra något snyggt.

Jag blev väl inte helt hundra nöjd, tror att det blir bäst om man har lite halvlockat hår när man gör den men jag tycker att det var ett bra första försök, vad tycker ni? Är den godkänd? :)


(Förstora bilderna för att se lite bättre)

Och här är min inspiration

http://www.youtube.com/watch?v=sPHEzUr5bWQ

There are more blog posts on this day (2)

Började klia i fingrarna när jag tittade på lite videos från youtube så det blev en liten frisyr ^^ http://dragoonfly.soclog.se/p Började klia i fingrarna när jag tittade på lite videos från youtube så det blev en liten frisyr ^^ http://dragoonfly.soclog.se/p
Och så här ser det ut hela vägen där bak :) http://dragoonfly.soclog.se/p Och så här ser det ut hela vägen där bak :) http://dragoonfly.soclog.se/p

Direct link:
http://dayviews.com/dragoonfly/2012/1/25/