Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

May 2012

M
T
W
T
F
S
S
 
2
5
7
16
21
26
27
28
29
 
 
 
 

June 2012

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
2
3
10
13
14
15
16
17
18
21
22
23
24
25
26
28
29
30
 
 

9 May 2012

Flickan

Blog post from Soclog


Jag tänkte hoppa från fönstret.
Jag stod på bordet hade ena foten över kanten medan min kompis med all kraft höll i mig. När jag trodde att hon inte såg försökte jag igen. Hon höll i mig. Jag sprang runt och försökte flera gånger. Blev arg för att hon höll i mig, bad henne släppa. Vad hade hänt om hon inte hade varit där?
Jag skrattade medan jag tänkte hoppa. Sen hängde jag över kanten med överkroppen och försökte komma längre ned. Hon hade fortfarande ett stadigt grepp om mig. Nedanför fanns ett fågelbad, jag studerade det väl. Där hade mitt blod och min kropp landat, blandats, fallit i tusen bitar. På sjunde våningen med stjärnklar himmel. En sommar natt med alkohol i kroppen. På en fest fyllt med bekanta och vänner. Där fylldes jag med dödslängtan. Jag tror det bara finns två som vet vad som hände den kvällen.Att jag lever idag är jag väldigt tacksam över. Det jag minns från den kvällen är bara hur jag grät. Jag sprang hem så fort med tårar forsandes ner för min kind. Jag sa saker som bott i mig och kvävt i mig. Det var nog första gången en liten sanningen kom fram. Jag har aldrig kunnat vara så ärlig igen.Jag har i alla fall bestämt mig.
jag vill leva.
juli/2011

There are more blog posts on this day (4)

följ mig på instagram: Justjennih Där hittar ni fler bilder följ mig på instagram: Justjennih Där hittar ni fler bilder
haha besatt haha besatt

Direct link:
http://dayviews.com/jennih/2012/5/9/